Glamping in zuidwest frankrijk

De sensatie van kamperen, het gevoel van luxe

Liz en Peter heten je welkom op luxe kamperen in Nature’s Pace. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om meer te weten te komen over wat wij hier in de Lauragais streek tussen Toulouse en Carcassonne hebben gecreëerd.

Denkt u erover uw vakantie te boeken? Bekijk onze januari aanbiedingen

Profiteer van het rustgevende effect van in de natuur te zijn met alle gemakken van thuis

Deze unieke tenten zijn geplaatst in een wilde weide met uitzicht op velden met alleen de vogels, de vlinders en de kikkers als gezelschap.


Slapen onder de sterren

Geniet van de natuurlijke omgeving zonder compromissen terwijl je geniet van onze comfortabele privé-faciliteiten. Kijk ‘s nachts naar de sterren door de unieke dakramen, vanuit uw super king-size bed met biologisch katoenen linnen en wollen dekbedden.

Compleet met krachtige airconditioning in de zomer en verwarming in de winter voor comfort het hele jaar door

Solide en ruim

Voel de stevigheid van de tenten met de geïsoleerde houten vloeren en houten frames die het op maat gemaakte materiaal van de tenten ondersteunen.

Profiteer van de grootte van de tenten, met 32m2 en 2,5m hoog voel je de ruimte binnenin. Dit maakt twee aparte slaapkamers mogelijk, evenals een woon- en eetkamer. Alle kamers hebben zwarte gordijnen over de hele lengte, zodat je kunt genieten van het panoramische uitzicht of een goede nachtrust!

Luxe en praktisch

Geniet van de privacy van jouw eigen keuken en badkamer direct naast de tent, compleet met doorspoeltoilet.

Maak de heerlijkste maaltijden met de geweldige lokale producten uit de regio in onze volledig uitgeruste keuken, verrijk je kookkunsten met de verse kruiden die rondom jouw tent groeien.

Voel je verwend na een heerlijke nachtrust met jouw eigen privé-douche, compleet met warm water en vloerverwarming, wanneer dat nodig is!

Prachtige natuurlijke omgeving

Geniet ‘s ochtends van je koffie en croissant terwijl je vanaf het privé-terras uitkijkt over de velden, de lokale fauna ziet en plannen maakt voor de dag.

Misschien een korte siësta onder jouw eigen luifel na een drukke ochtend op de markt, voordat je een glaasje drinkt met iets lokaals uit onze onsite winkel.

… dat is nog niet alles

Vergeet vooral niet alle andere faciliteiten van onze camping, zoals het grote verwarmde zwembad, de speeltuin, de spelletjes ‘bar’ en winkel.

Moderne stijl met ruimte, licht en comfort.

Jouw kans om te ontspannen, tot rust te komen en te verbinden. Weet dat we ons best hebben gedaan en blijven doen om de negatieve impact te minimaliseren. Dit doen we vanuit onze ambitie om vakanties bij ons duurzamer te maken.

We hopen dat jij net zoveel plezier beleeft aan wat je ziet als wij aan het ontvangen van onze gasten. Wij wonen ter plaatse en zijn er om je te helpen met het plannen van je uitstapjes of het regelen van activiteiten. Wij willen je helpen om die speciale tijd samen te hebben.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Comment puis-je vous aider ?
Verified by MonsterInsights