Glamping in zuidwest frankrijk

Het gevoel van kamperen, het gevoel van luxe.

Liz en Peter heten u welkom op luxe kamperen in Nature’s Pace .Dank u dat u de tijd heeft genomen om meer te weten te komen over wat wij hier in de Lauragais streek tussen Toulouse en Carcassonne hebben gecreëerd.

Profiteer van het rustgevende effect van in de natuur te zijn met alle gemakken van thuis.

Deze unieke tenten zijn geplaatst in een wilde weide met uitzicht op velden met alleen de vogels, de vlinders en de kikkers als gezelschap


Slapen onder de sterren

Geniet van de natuurlijke omgeving zonder compromissen terwijl u geniet van onze hoge kwaliteit privé faciliteiten. Kijk ‘s nachts naar de sterren door de unieke dakramen, vanuit uw super king-size bed met biologisch katoenen linnen en wollen dekbedden.

Solide en ruim

Voel de stevigheid van de tenten met de geïsoleerde houten vloeren en houten structuren die het op maat gemaakte materiaal van de tenten ondersteunen.

Profiteer van de grootte van de tenten, met 32m2 en 2,5m hoog voel je de ruimte binnenin. Dit maakt twee aparte slaapkamers mogelijk, evenals de woon- en eetkamer. Alle kamers hebben zwarte gordijnen over de hele lengte, zodat u kunt genieten van het panoramische uitzicht en een goede nachtrust!

Luxe en praktisch

Geniet van de privacy van uw eigen keuken en badkamer direct naast de tent, compleet met doorspoeltoilet

Maak de perfecte maaltijd met de geweldige lokale producten uit de regio en onze volledig uitgeruste keukens, verrijk uw kookkunsten met de verse kruiden die rondom uw tent groeien.

Voel u verwend na een heerlijke nachtrust met uw eigen privédouche compleet met warm water en vloerverwarming wanneer dat nodig is!

Prachtige natuurlijke omgeving

Geniet ‘s ochtends van uw koffie en croissant terwijl u vanaf uw eigen terras uitkijkt over de velden, de lokale fauna ziet en plannen maakt voor de dag.

Misschien een kleine siësta na een drukke ochtend op de markt onder uw eigen zeil schaduw voor een klein glas van iets lokaals uit onze onsite winkel.

… dat is nog niet alles

Vergeet niet alle andere faciliteiten van onze camping, het grote verwarmde zwembad, de speeltuin, de spelletjes en ‘bar’ met on-site winkel.

Moderne stijl met ruimte, licht en comfort.

Uw kans om te ontspannen, tot rust te komen en contact te maken en te weten dat we geprobeerd hebben om de negatieve impact te minimaliseren door onze ambitie om vakanties bij ons duurzamer te maken.

We hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan wat u ziet als wij aan het ontvangen van onze gasten. Wij wonen ter plaatse en zijn er om u te helpen met het plannen van uw uitstapjes of het regelen van activiteiten. Wij willen u helpen om die speciale tijd samen te hebben.